Šport

Šport

Pivovarna Laško je najbrž najuspešnejši evropski sponzor različnih športnih disciplin, saj neposredno sodeluje v najmočnejših evropskih klubskih tekmovanjih v najpopularnejših športih: rokometu, nogometu in košarki.

 

Rokometaši Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško že nekaj let krojijo rokometni evropski vrh, v letu 2004 pa so se okronali s trojno lovoriko: evropski prvaki, državni prvaki, ter pokalni prvaki. Nogometni klub Maribor je dosegel izjemen uspeh z igranjem v Ligi prvakov, kamor se je uvrstil, potem ko je v kvalifikacijah izločil vrsto uglednih nasprotnikov. V elitni druščini je zaigral tudi Košarkarski klub Pivovarna Laško. Po osvojenih medaljah na največjih tekmovanjih, kot so olimpijske igre in svetovna prvenstva, sta največja dragocenost Pivovarne Laško blejska veslača - olimpijska zmagovalca Iztok Čop in Luka Špik.

 

 

Rokometni klub Celje - Pivovarna Laško

 

Košarkarski Klub Pivovarna Laško

 

Nogometni klub Maribor Pivovarna Laško

 

Veslaški klub Bled

 

Rokometni klub Bosna

 

Pivovarna Laško se uvršča med pomembne evropske sponzorje različnih športnih disciplin, saj sodeluje pri velikih evropskih klubskih tekmovanjih v najpopularnejših športih: rokometu, nogometu in košarki. Največje športne zvezde  Pivovarne Laško so z osvojenimi medaljami na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih blejska veslača - Iztok Čop in Luka Špik ter  strelec Rajmond Debevec.