Skupina Laško

Blagovne znamke

V Pivovarni Laško, matični družbi Skupine Laško, ne počivamo na preteklih uspehih. Usmerjenost v razvoj in izpopolnjevanje ter naklonjenost spremembam sta nam omogočali rast in krepitev skozi skoraj 200 letno zgodovino in z enako miselnostjo vstopamo v vsako novo sezono.

 

 

SPECIAL, PIVO S PODPISOM

Ob 190-letnici Pivovarne Laško vam ponosno predstavljamo najboljše od najboljšega: butično pivsko znamko Laško Special.

 

Gre za prilagojeno, maloserijsko proizvodnjo posebno negovanih, tudi re- kreiranih vrst piva, t. i. craft beers. Osnova je ista kot pri vsakem pivu iz Laškega – perfektne, neoporečne sestavine. Nekaj drugačni so posamezni tehnološki koraki, ključna pa je osebna, dobesedno s podpisom potrjena angažiranost naših strokovnjakov s področja varjenja, kakovosti in razvoja piva.

 

Rezultat je združevanje potrjene klasike in šik trendov – v Laško Special.

 

STRIPTIS. Močno temno dvojno bock pivo tople jantarjeve barve, nežne grenčice, polnega okusa, kremaste pene. Konjak za pivske sladokusce.

 

GOLDING. Lager plemenite grenčice in arome. Značilen okus mu daje šopek avtohtonih slovenskih hmeljev: Savinjski golding, Celeia in Aurora. Žlahtnež.

 

CITRA LAGER. Svetlo sveže pivo, hmeljeno s slovenskimi avtohtonimi sortami, dodatno pa blago začinjen z visoko grenčičnim aromatičnim hmeljem Citra. Hip.

 

več na: www.laskospecial.eu

 

 

Laško Malt

 

Vrzel v krovni blagovni znamki Laško zapolnjuje brezalkoholni gazirani napitek, Laško Malt, ki je v letu 2014 doživel spremembo celostne podobe. Izdelek na osnovi sladnega ekstrakta se potrošnikom predstavlja v treh okusih: jabolko, ananas in novinec jagoda.

Vsi trije okusi so na voljo v nepovratni steklenici 0,33 l, ter v nepovratni embalaži - pločevinki 0,5l.

 

 

 

 

Zagotavljanje pestrosti in kvalitete v vseh segmentih naše osnovne dejavnosti je naš cilj. Prepričani smo, da je odlična kakovost izdelkov, prepričljiva komunikacija in aktivno oglaševanje z upoštevanjem mnenj in želja potrošnikov prava pot do uspeha.