Union

Union svetlo pivo

Vrhunsko kakovost Union svetlega piva zagotavlja moderna tehnologija in pivovarska tradicija , ki jo skrbno negujemo že od leta 1864. Poln okus s srednje  izraženo grenčico, prijetna rezkost in bleščeča zlatorumena barva dajejo pivcu Union svetlega piva pravi gastronomski užitek.

 

Union temno pivo

Union temno pivo je desertno temno pivo vrhunske kakovosti. Včasih so varili močno temno pivo, ki so ga pili tradicionalno v zimskem času. Da bi lahko uživali temno pivo tudi v vročih poletnih mesecih, smo začeli variti v Pivovarni Union lažje, bolj pitno temno pivo. 

 

Union brezalkoholno pivo

Union brezalkoholno pivo je naravna pijača za vse, ki uživajo v okusu piva, vendar ne želijo ali ne smejo uživati alkohola. Razvili smo ga v Pivovarni Union in smo še vedno edini proizvajalec brezalkoholnega piva v Sloveniji. Union brezalkoholno pivo je izotonična pijača, kar omogoča vzdrževanje tekočinskega ravnovesja  v telesu.

 

Union premium pivo

Union Premium je pivo, ki smo ga zvarili s posebnim namenom – zadovoljiti tudi najbolj zahtevne poznavalce in ljubitelje piva. Pivo je varjeno po Reinheitsgebotu (nemškem zakonu o čistosti piva), odlikuje pa ga nekoliko višja, 5,3% vol. stopnja alkohola, ter žlahtnejša aroma hmeljnega ekstrakta.

 

Union Smile pivo

Trendovsko pivo iz Pivovarne Union, namenjeno zlasti mladim, je Union Smile. Varjeno samo iz slada, s prefinjenim okusom in z manj izraženo hmeljno grenčico.

Prava pijača za vse vesele ljudi ostaja še naprej Union Smile – pivo z nasmehom!

 

Union Pils

Union Pils je pivo, ki je proizvedeno po  lastnem originalnem postopku varjenja piva pils. S svojo edinstveno svežino vedno znova vabi k pitju. Pils je pivo za poznavalce, ki znajo ceniti posebne vrste piva s poudarjenim hmeljnim okusom.

 

 

Union Radler: Rdeča pomaranča, Limona in Grenivka

Ste tudi vi v večni dilemi? Pivo ali ženske... Na cilju se osvežite z  okusi  Radler- rdeče pomaranče, limone in grenivke.

 

 

S svojim svežim sadnim okusom bo Radler prepričal tudi vašo drago, da pivo ni le Zanj, ampak tudi Zanjo. Sedaj gledanje televizije in druženje s prijatelji ob steklenici piva, vaše boljše polovice ne bo več zmotilo, saj  je Union Radler  dokaz, da je požirek piva neprecenljivo doživetje. Privočita si »Osvežitev na cilju!«

 

Osvežilna mešanica piva in pijače z okusom  ima le 2,5 % vol. alkohola in vas bodo požirki nepopisnih okusov osvežili še preden boste prišli do konca…

 

Union brezalkoholni program

Multi Sola

Multi Sola je multivitaminska brezalkoholna pijača z mešanim sadnim sokom. 12% sadni delež v Multi Soli je iz zgoščenega sadnega soka devetih vrst sadja: pomaranč, limon, ananasa, belega grozdja, marakuje, marelic, banan, manga in guave. 100 ml Multi sole vsebuje vsaj 15% priporočene dnevne količine navedenih vitaminov. Brez konzervansov.

 

Sola Limonada

Novost iz Pivovarne Union, ki kot nalašč za poletne dni, smo poimenovali preprosto Limonada.

 

Ne, ne gre za novo telenovelo, ampak za vsem znano osvežitev, ki je vir vitamina C.  Ravno prav je sladka, da odžeja in hkrati ohrani pravo mero svojega značaja. Pridružila se bo ostalim osvežilnim pijačam iz skupine Sola in nas v poletnih mesecih nagajivo zapeljevala.

 

Naša Limonada je narejena na osnovi Sokov limet, pomaranč in seveda limon. Ne vsebuje konzervansov niti umetnih barvil.

 

Sola Limonada je prava izbira za poletno osvežitev!

 

Sola ledeni čaj

Sola ledeni čaj z okusom breskve je negazirana brezalkoholna pijača iz rastlinskih izvlečkov. Poleg breskovega soka vsebuje tuda naravna izvlečka iz šipka in črnega čaja, iz katerega izvira tudi majhna vsebnost teina, ki je kofeinu podobna naravna sestavina črnega čaja. Brez konzervansov.

 

Sola ledeni čaj zero z okusom breskev je nasmehu in stasu prijazna nizko energijska negazirana brealkoholna pijača iz rastlinskih izvlečkov. Ker je Zero brez sladkorja boste lahko v polnem okusu uživali tudi diabetiki in vsi tisti, ki se vam ob podatku, da desciliter čaja vsebuje le 1,9 kalorije, prikrade nasmeh na obraz.

 

Sola ledeni čaj z okusom ameriške brusnice, jabolka in limone je negazirana brezalkoholna pijača iz rastlinskih izvlečkov. Ameriška brusnice so rdeče jagode, ki rastejo na nekaterih zimzelenih predelih Severne Amerike. Pijača ima prijete kiselkast okus, edinstveno aromo in je brez konzervansov.

 

Sola ledeni čaj z okusom limone trendi ne zanimajo, vedno vam postreže s pravim čajem.

 

Sola ledeni čaj z okusom pomaranče je igriva spogledljivka, ki sramežljivo zardeva.

 

 

Novost!  Breskev in Limona sta skočila še v bolj mikavnejšo preobleko. Stekleničko!

 

 

 

 

 

Sola isošport

Sola Isošport je negazirana izotonična pijača osvežujočega okusa limone in grenivke.  

 

 

 

 

Za Life, Harmony, Symphony in Fantasy

Za Life  je negazirana brezalkoholna pijača z jabolčnim sokom(3%), obogatena z magnezijem  ter vitamini. Popolno ravnotežje pijače Za Harmony je v aromatičnosti bele breskve in svežini aloe vere z dodanimi tremi odstotki soka. Pijača Za symphony nudi potrošniku prijeten okus hruške in svežino melise. Vsebuje 3% hruškovega soka in izvlečke melise. Za Fantasy  je nizko energijska negazirana brezalkoholna pijača z okusom rdeče pomaranče in asaja. Vsebuje 3% sadni delež, ki izvira iz grozdnega sladkorja.

 

Za sport vsebuje kalcij in magnezij, vitamine B skupine, naravne arome in je brez konzervansov.

 

 

Zala

Nova plastenka je najlažja pollitrska plastenka med slovenskimi ponudniki. Je enostavnejša in prijetnejša za uporabo. Poleg tega lažja plastenka pomeni manj odpadne plastike in s tem nižjo obremenjenost okolja.

 

Izvirsko vodo Zala črpamo iz lastnih vodnjakov iz izvira Zala (U-3, U-8) na območju Pivovarne Union, kjer je voda zaščitena pred vplivi s površja z nepropustnimi plastmi kamenin. Ustreznost Zale poleg interne službe kakovosti Pivovarne Union stalno spremlja tudi Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije v Ljubljani. Izvirska voda Zala izpolnjuje visoke mednarodne standarde kakovosti. Je prva izvirska voda v Sloveniji s certifikatom NSF, ki ga podeljuje ameriško neodvisno podjetje za nadzor kakovosti vod.

 

Malt

Sladne pijače so nov trend na področju brezalkoholnih pijač. Sladna pijača MALT je osvežilna gazirana pijača, polnjena v 0,33 L steklenicke, po izgledu spominja na pivo, vendar ne vsebuje alkohola (0,0 %), ker ni fermentirana. Barva pijače je zaradi dodanega izvlecka jecmenovega slada in karamela rumenkaste barve. Slad je namočen, nakaljen in nato osušen ječmen, ki ga proizvajajo v sladarnah in se uporablja v proizvodni piva. Med kaljenjem potekajo številne biokemijske spremembe, zaradi katerih slad vsebuje veliko vitaminov, mineralov in antioksidantov. Med sušenjem slada nastanejo melanoidini, ki vplivajo na barvo in aromo. Zaradi tega daje naravni izvleček slada pijači značilen vonj in okus, po čemer se pijača razlikuje od ostalih osvežilnih brezalkoholnih pijač. Okus in aromo slada dopolnjuje tudi prijetna sadna aroma ananasa.